Vent venligst ...


Loading...

Installation i Übercart

Betalingsmodul til Übercart

ePay har lavet et gratis betalingsmodul til Übercart, så du nemt kan modtage kortbetalinger i din webshop.


Übercart er et gratis open source-system til at lave webshops med Content Management Systemet Drupal. Med ePays betalingsmodul kommer du hurtigt i gang med at tage imod betalinger, og så kan du koncentrere dig om din forretning.


Det er let at installere ePays modul. Hent modulet, og følg guidens 4 trin – så kan du tage imod betalingskort!

1. Lav en ePay-konto

Inden du kan installere ePays betalingsmodul, skal du have en ePay-konto. Den er gratis og kan oprettes på få minutter. Ved oprettelsen får du et test-forretningsnummer (merchant number), som bruges til at gennemføre testbetalinger

Få en ePay-konto her

På trin 2 under ”Evt. kommentar” skal du skrive, at du ønsker en testkonto. Se blot bort fra priserne i guiden.

Når du en dag er klar til at tage imod rigtige betalinger, så opdaterer vi din konto til en produktionskonto. Så skal du ikke til at oprette en ny konto nemlig.

2. Installer ePays betalingsmodul i Übercart/Drupal

OBS! Inden du installerer modulet, så husk at tage backup af dit eksisterende website!

Først skal du downloade betalingsmodulet.

Download ePays betalingsmodul

Gem zip-filen et sted på din computer, og udpak indholdet.

Kopiér herefter indholdet til mappen modules i din eksisterende Übercart/Drupal-installation. Ingen eksisterende Übercart/Drupal-filer bliver overskrevet.

Log ind i din administration til Übercart/Drupal, og gå til menuen Modules som vist på billede 1. Find og afkryds ePay-modulet, som står under Ubercart – Payment (se billede 2), og klik på knappen ’Save configuration’ i bunden. Klik ’Continue’, hvis den spørger, om du vil installere modulet.

3. Aktiver ePays betalingsmodul i Übercart

Betalingsmodulet er nu installeret, og du er klar til opsætningen.

Gå nu til Store -> Configuration -> Payment methods. Tryk på ’Settings’ ud for ePay-modulet.

Angiv det forretningsnummer, du har modtaget af ePay (enten et test- eller produktionsforretningsnummer), i feltet ”merchant number”. Tryk på ’Save configuration’ nederst.

4. Test betalingsmodulet

Prøv nu at gennemføre et køb på din hjemmeside.

Nedenunder kan du se et eksempel på ePays betalingsvindue. Du kan selv tilføje dit eget logo samt virksomhedsoplysninger i toppen af vinduet. Det gør du fra din administration til ePay under Indstillinger -> Betalingsvinduet.

Kunden kan vælge mellem alle de betalingsformer, som du har koblet på din ePay-konto. 

Når kunden har gennemført sin betaling og lukket betalingsvinduet, får vedkommende vist en bekræftelsesside, som defineres i Übercart/Drupal (se billede 5).

Betalingsforløbet er nu overstået for kunden. Du har modtaget ordren i butikken, og ePay har modtaget kortoplysningerne.